Dag 6 Lezama naar Bilbao - Reisverslag uit Culleredo, Spanje van Jet en Esther - WaarBenJij.nu Dag 6 Lezama naar Bilbao - Reisverslag uit Culleredo, Spanje van Jet en Esther - WaarBenJij.nu

Dag 6 Lezama naar Bilbao

Blijf op de hoogte en volg Jet en Esther

01 Juni 2018 | Spanje, Culleredo

Vandaag korte route, nog 1 berg bedwingen en dan zijn we op onze eindbestemming.
Om half 8 zette de vrijwilliger de radio op 10 om aan te geven dat we moesten vertrekken. De anderen waren allemaal al op pad. In de kleren en terug naar het tentje van gisteravond voor een ontbijtje.
Eerst een stukje stedelijk gebied en dan weer het dennenbos in voor de klim naar de top van de Monte Avril. Het is vochtig en mistig. Vergezichten zijn minder maar de stilte blijft heerlijk! Na de top via een niet zo’n steile afdaling lopen we zo Bilbao binnen. Daar zitten onze vrienden van gisteren koffie te drinken. Wij schuiven even aan en na de koffie nemen we afscheid. Wij blijven hier, zij gaan verder richting Santiago.
Wij gaan op zoek naar ons pensionnetje, midden in de stad. Nu lekker douchen en dan de stad verkennen. De wandeling zit erop. Het was fantastisch, een aanrader voor iedereen die een leeg hoofd wil krijgen. Wandelen, eten en slapen en genieten van de rust om je heen. Heerlijk!
Fysiek was dit de zwaarste wandeling tot nu toe, we hebben het gered zonder blessures. We gaan nu voldaan op zoek naar Guggenheim. Bedankt voor jullie opbeurende reacties en tot de volgende keer!!!

• 01 Juni 2018 - 12:00

Ineke N:

Goed gedaan meiden en geniet de laatste dag en nacht van jullie ‘ vrijheid’ morgen goede reis terug en dan is het denk ik met de rust gedaan en gaat het gewone leven weer verder

• 01 Juni 2018 - 14:01

Adrie:

Top gedaan hoor! Petje af.
    Je moet er iets voor over hebben maar lijkt mij heerlijk om een "leeg" hoofd te hebben. En nu zo houden!!

• 02 Juni 2018 - 05:53

Annemiek:

Grandioos groot respect voor jullie.
    Geen blessures en blaren. Geniet van de laatste dag en een goede thuiskomst.
    Annemiek

• 02 Juni 2018 - 07:00

Nathalie Verstraeten:

Meiden wat een reis! Wat een fantastische week zo na het lezen van jullie dagverslagen!
    Buen viaje y hasta pronto! Fuerte abrazo de mi parte!

• 02 Juni 2018 - 09:28

Annekee Eggermont:

Ik heb al eerder aangegeven dat ik heb genoten van jullie verslagen.
    Soms ben ik er jaloers op maar realiseer mij ook dat je in een heel goede conditie moet zijn en vooral een doorzettingsvermogen. Nou meiden die hebben jullie.
    Een goede terugreis en geniet nog even van de vakantie.